Make your own free website on Tripod.com
Hail Thyrsa,

(ff int nederlands hoor)
Zou je een rp walkthrough willen maken van een paladin (liefst niet je main clan character, gewoon fictief) die in coop diablo verslaat (belangrijk om later samen te brengen met andere verslagen) en daarna ergens in act 5 strandt.

Ik denk dat je het beste zo'n walkthrough kan maken in dagboek-stijl, dit houdt de gesprekken minder definitief. Als je dan bv n gesprek met n necro hebt, kan later iemand die een necro is op z'n eigen manier ook dat gesprek inpassen, als ie tenminste die necro wil zijn die jij tegenkomt). In die walkthrough kun je dan alle positieve (coop, itemtrading/donatie, skilltips (in rp-vorm), shielden, etc.) en negatieve (PK-ing, itemstealing (cheaten lijkt me moeilijk in rp te verklaren), etc.) spelervaringen verwerken die je maar wilt. Ook andere, meer rp-gebaseerde dingen zoals relaties, persoonlijke geschiedenis en motivaties kunnen aan bod komen.

je kunt hierbij gebruik maken van alle informatie in het spel zelf, de handleidingen van diablo, (hellfire, al heb ik die zelf niet) diablo 2, LoD, en natuurlijk kan je Moralltach er ook in gebruiken.

ok, hf, gl, dd 8)

Maarten~(M)